Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Miskopen vermijden

Vrouwen en kleding, een onmiskenbare combinatie. We houden van het ontdekken van nieuwe kleding en het inspelen op de laatste trends. Toch blijft het zonde als je kleding koopt en het in de kast blijft hangen. Daarom enkele tips om miskopen te vermijden bij het kopen van kleding.

  1. Plan wat je nodig hebt: Voordat je gaat winkelen, maak een lijstje van wat je nodig hebt. Dit kan je helpen om gericht te shoppen en miskopen te vermijden.
  2. Pas kleding voordat je het koopt: Pas altijd kleding voordat je het koopt. Zo kun je zien hoe het kledingstuk valt en of het bij jouw lichaam past. Kom gerust langs tijdens de openingsuren van Roosfleurig of plan een private shopping momentje in. Ik help je gerust verder!
  3. Wees kritisch: Wees kritisch bij het beoordelen van de pasvorm en kwaliteit van kleding. Check of de naden stevig zijn, of de stof niet te dun of te dik is, en of de kleding niet te strak of te los zit.
  4. Koop alleen wat je leuk vindt: Koop alleen kledingstukken die je echt leuk vindt en waar je je prettig in voelt.
  5. Overweeg meerdere combinaties: Denk na over verschillende combinaties van kledingstukken. Koop bijvoorbeeld geen broek als je geen idee hebt waarmee je het kunt combineren. Hulp hierbij nodig? Stuur mij zeker een berichtje via Instagram en ik help je verder!

Onthoud dat het belangrijk is om kleding te kopen waar je blij van wordt en waar je je prettig in voelt. Kledingstukken die niet passen of niet comfortabel zijn, zul je waarschijnlijk niet dragen, wat resulteert in een miskoop.