Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Waarom ik kies voor Malu Wilz

Je zag het make-up & skin care merk Malu Wilz de voorbije weken regelmatig passeren op mijn social media en dat heeft zo zijn reden. Ik geloof sterk in het concept van jezelf opfleuren met leuke kleding en daarbij een passende make-up look. 💄 De combinatie van kleding & beauty is een match made in heaven. 💛

Ik vertel je daarom graag waarom ik met Malu Wilz werk en waarom ik het zelf graag gebruik.

💄 Malu Wilz heeft alles in huis om je te voorzien van een mooie make-uplook aangepast aan jouw huidtype en voorkeuren. Heb je een vette huid? Dan hebben wij de gepaste producten in huis zodat je minder snel glimt. Hou je van minerale poederfoundation? Ook dat hebben we. Zoek je een dagelijkse ooglook? De kleuren zijn één voor één tijdloos en te combineren met elkaar.

💄 Naast het basisgamma, brengt Malu Wilz 4x per jaar trendcollecties uit om zo in te spelen op de laatste beautytrends en kleuren. Zo kan ik je een outfit aanbevelen met een daarbij passende make-uplook.

💄 Prijs-kwaliteit zit volledig goed bij Malu Wilz.

💄 Vegan en duurzaam. Heel wat producten in de skin care hebben het vegan label gekregen. Bovendien doet het merk zijn inspanningen om duurzaam te werken door o.a. de verpakkingen duurzamer te maken.

💄 Naast make-up is Malu Wilz zeer sterk in skin care. Het is dan ook niet voor niets dat het merk bij schoonheidsinstituten te vinden is. De basis van een make-uplook begint bij de juiste verzorging van jouw huid. Voor elke huidbehoefte zijn er producten in het gamma om je huid op de juiste manier te verzorgen waardoor je huid er goed uitziet en waardoor make-up nog mooier uitkomt.

Benieuwd naar het assortiment? Neem zeker eens een kijkje op de webshop of ontvang gratis advies in de winkel.