Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Haarspelden

Of je nu lang, kort, dun haar, dik haar, krullend haar, golvend haar, steil haar, zwart haar of blond haar hebt – haarspelden zijn je beste vriend! Ze zijn niet alleen supercute, maar ook nog eens mega praktisch! 

Waarom je niet zonder haarspelden kunt

Of je nu een oplossing nodig hebt voor jouw bad hair day of een chique look voor een avondje uit, een haarspeld is een absolute must-have voor elke haartype en stijl! Het kan juist de kers op de taart zijn voor je look! Op Roosfleurig zijn er talloze haarspelden, je vindt vast en zeker wel een haarspeld waar je naar op zoek bent. Een dikke haarspeld, dun, opvallend of juist in een neutrale kleur, glitterhaarspelden, of juist eentje met parels, een schattige haarspeld met bloemen of juist een stoerdere haarspeld- bij Roosfleurig is er voor elk wat wils!

Een must-have accessoire die jouw look afmaakt!  

Het is de finishing touch voor jouw look! Of je nu naar de sportschool gaat en je haar uit je nek wilt? Een dikke stevige haarspeld. Of ga je naar een bruiloft en wil je het laten lijken alsof je uren aan jezelf hebt besteed? Een haarspeld die mooi met parels is afgewerkt? Of een leuke extraatje wilt toevoegen aan je outfit op een festival? Een opvallende haarspeld! Zelfs wanneer je snel de deur uit moet, kan een haarspeld je redder in nood zijn en dus een absolute must-have zijn die iedere vrouw nodig heeft! Haarklemmen zijn er voor iedere gelegenheid, iedere stijl en ieder haartype.

Eindeloze looks die je kan creëren met een haarspeld!

Weet je niet welke look je kan maken met een haarspeld? Roosfleurig helpt je wel! Wil je een nonchalante maar elegante look? Steek je haar op in een haarclip en haal wat voorste plukjes uit je haar. Of een halve updo met je haar? Simpelweg de helft van je haar opsteken met een haarspeld en de rest van je haar steilen of krullen? Een populaire keuze is bijvoorbeeld de halve updo. Steek simpelweg de helft van je haar op met een haarspeld en laat de rest van je haar los hangen voor een moeiteloos chique effect. Wil je iets sleek’do? Probeer dan een strakke paardenstaart met haargel om je haar glad te maken en steek het op met een paar elegante haarspelden voor een sleek en polished effect.