Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Ga Roosfleurig door het leven


Roosfleurig is een Belgische kledingwebshop die gekenmerkt wordt door zijn fleurige kleding. Zo selecteer ik zorgvuldig wekelijks nieuwe collectie die gegarandeerd een lach op jouw gezicht tovert en waarin je dan ook vol zelfvertrouwen kan stralen. Je kan bij Roosfleurig terecht voor leuke kleding, accessoires, schoenen, lifestyle en beauty artikelen. Alles om er goed uit te zien en opgefleurd, of zoals ik het zou noemen: roosgefleurd, doorheen het leven te gaan.

Media-roosfleurig
Media-roosfleurig

Over mij


Hi, Ik ben Ellen,

Een 28-jarige levensgenieter met een enorme passie voor kleding, accessoires en lifestyle. Als blogger en YouTuber op Ellenismyname kreeg ik regelmatig vragen over mijn kleding. Daarom creëerde ik een eigen (online) plek om leuke kleding en accessoires te etaleren: Roosfleurig. Ik doe er alles aan om jullie van de leukste items te voorzien en jullie warm te ontvangen in onze winkel. Ik kijk er naar uit om je mee te nemen in mijn verhaal en het verhaal van Roosfleurig. 💛

Liefs,
Ellen

ONTDEK ONZE WINKEL


Wist je dat ik naast de webshop ook een fysieke winkel uitbaat waar je al onze items kan komen bekijken en uitproberen? Ontdek via onderstaande knop meer over onze winkel in Moerbeke, Geraardsbergen en ik hoop jou snel te mogen ontvangen!

PS: Je kan ook steeds een girlsnight boeken of een make-up workshop volgen!

Media-roosfleurig