Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Enkele make-up tips

Op de webshop van Roosfleurig kan je de make-up van Malu Wilz shoppen. Al jarenlang heb ik een passie voor alles beauty gerelateerd. Na het afstuderen ging ik aan de slag als marketeer bij Malu Wilz, een professioneel make-up en skin care merk. Al meer dan 30 jaar is het merk wereldwijd actief en ontdek ik als marketeer als één van de eerste de nieuwigheden en trends. Het was dus meer dan logisch dat ik iets met deze kennis ging doen. Zo organiseer ik regelmatig workshops in de winkel en met deze blogpost wil ik alvast enkele make-up tips delen die je kunnen helpen om een mooie look te creëren.

  1. Hydrateer je huid: Voor een mooie make-up look is het belangrijk om te beginnen met een gereinigde en gehydrateerde huid. Breng een vochtinbrengende crème aan voordat je begint met make-up aanbrengen. Ontdek het aanbod van Malu Wilz skin care op Roosfleurig.
  2. Gebruik de juiste foundation: Kies een foundation die past bij je huidskleur en type. Breng het aan met een foundationkwast of een make-up spons en blend het goed in de huid voor een natuurlijke look. Hulp nodig? Stuur mij een berichtje via Instagram. Ik help graag verder!
  3. Breng concealer aan: Breng concealer aan op plekken waar je extra dekking nodig hebt, zoals onder de ogen of op onzuiverheden. Blend het goed in de huid en gebruik niet te veel. Mijn favoriet? De Light Reflector Concealer.
  4. Accentueer je ogen: Breng oogschaduw aan die past bij je oogkleur en gebruik eyeliner en mascara om je wimpers te accentueren. Vergeet niet om je wenkbrauwen te definiëren met een wenkbrauwpotlood of poeder.
  5. Geef kleur aan je wangen: Breng blush aan op je wangen voor een gezonde gloed. Kies een kleur die past bij je huidskleur en breng het aan op de appeltjes van je wangen.
  6. Gebruik lippenstift of lipgloss: Kies een kleur die past bij je huidskleur en outfit. Breng het aan met een lippenkwastje en gebruik eventueel een lippenpotlood om je lippen te definiëren.
  7. Vergeet niet om te fixeren: Breng poeder aan over je make-up om het te fixeren en te voorkomen dat het gaat glimmen of vlekken.
  8. Verwijder je make-up ‘s avonds: Het is belangrijk om je make-up ‘s avonds te verwijderen om je huid gezond te houden. Gebruik een milde make-up remover en reinigingsmiddel om alle make-up te verwijderen voordat je gaat slapen.

Onthoud dat make-up persoonlijk is en dat het belangrijk is om te experimenteren en te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Probeer verschillende producten en technieken uit en wees niet bang om te experimenteren met kleuren en stijlen. Volg je graag eens een Malu Wilz workshop? Bekijk dan zeker eens de beschikbare momenten.