Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Make-up workshop Geraardsbergen

make-up workshop Geraardsbergen

Bij Roosfleurig organiseren we maandelijks een basislook make-up workshop in onze winkel in Moerbeke, Geraardsbergen. Het is de ideale manier om te leren werken met verschillende producten afgestemd op jouw huidbehoeftes of om te experimenteren met nieuwe technieken. In deze blogpost neem ik je mee door de hoogtepunten van deze workshop en waarom het een must-do is voor iedereen die geïnteresseerd is in make-up.

Wat kan je verwachten van de beauty workshop?

De workshop gaat door in kleine groepjes waardoor en voldoende tijd en ruimte is voor persoonlijke begeleiding door Ellen. Zij volgde verschillende opleidingen visagie en make-up gevold en helpt je stap voor stap met het maken van de juiste keuzes qua producten.

Dit kan je verwachten tijdens de workshop:

 • Test de hele collectie van Malu Wilz om zo jouw perfecte match te vinden
 • Persoonlijke begeleiding in het vinden van de juiste producten
 • Gezellige avond met hapje en drankje
 • Je ontvangt die avond 10% korting op jouw aankopen
 • Goodiebag met een cadeaubon twv € 25,00 en een Diva Eyes Mascara twv € 19,00

Waarom Deze Workshop Volgen?

 1. Professionele Instructie: De workshop wordt geleid door een ervaren visagist die kennis en tips deelt die je nergens anders zult vinden. Dit is een geweldige kans om te leren van iemand die de kneepjes van het vak kent.
 2. Persoonlijke Aandacht: De groep is klein gehouden om ervoor te zorgen dat elke deelnemer persoonlijke aandacht en advies krijgt. Dit maakt het mogelijk om vragen te stellen en technieken te oefenen onder begeleiding.
 3. Zelfvertrouwen Boosten: Make-up gaat niet alleen over het uiterlijk, maar ook over hoe je je voelt. Door te leren hoe je make-up op de juiste manier aanbrengt, kun je je zelfvertrouwen vergroten en je innerlijke schoonheid naar buiten laten stralen.
 4. Creatieve Uitlaatklep: Make-up is een vorm van kunst en zelfexpressie. Deze workshop biedt de perfecte gelegenheid om je creativiteit de vrije loop te laten en nieuwe stijlen en technieken uit te proberen.

Praktische Informatie

 • Locatie: De workshop vindt plaats in onze winkel in Moerbeke, Geraardsbergen. Goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Gratis parking voor de deur.
 • Duur: De workshop duurt ongeveer 3 uur en start om 19u.
 • Kosten: Deelnamekosten bedragen €45, inclusief gebruik van alle materialen en een goodiebag met cadeaubon van €25 en gratis mascara.
 • Inschrijven: Vooraf inschrijven is verplicht. Dit kan via de webshop of door contact op te nemen per mail.

Conclusie

Of je nu een make-up newbie bent of een beauty guru, de make-up workshop in Geraardsbergen biedt voor ieder wat wils. Het is een geweldige manier om nieuwe technieken te leren, je make-up skills te verbeteren en plezier te hebben met andere make-up liefhebbers. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de magie van make-up!