Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Stijlvol naar een bruiloft

Een uitnodiging voor een bruiloft is ontzettend leuk om te ontvangen, maar brengt ook een uitdaging met zich mee: wat trek je aan? De perfecte outfit vinden kan soms lastig zijn en daarom delen we tips en suggesties in deze blogpost.

trouwfeest outfit

Tips voor de perfecte outfit voor een trouwfeest

Cocktailjurken

Een cocktailjurk is een veilige keuze voor de meeste bruiloften. Een cocktailjurk is een veilige keuze voor de meeste bruiloften. Kies voor een elegante snit die je figuur flatteert, en let op de dresscode die op de uitnodiging vermeld staat. Pasteltinten zijn populair voor lente- en zomerbruiloften, terwijl diepere kleuren zoals smaragdgroen of marineblauw mooi zijn voor herfst- en winterbruiloften.

Lange jurken

Voor formele bruiloften kun je overwegen een lange, vloeiende jurk te dragen. Denk aan stoffen zoals chiffon of zijde voor een elegante uitstraling. Vermijd echter witte of crèmekleurige jurken, tenzij expliciet anders aangegeven, om de bruid niet te overschaduwen.

Jumpsuits

Voor een moderne en stijlvolle twist, probeer een chique jumpsuit. Ze zijn comfortabel, trendy en kunnen net zo elegant zijn als een jurk. Combineer met hoge hakken en verfijnde accessoires om de look af te maken.

Kostuum

Hou je niet zo van jurken en jumpsuits? Dan is een kostuum wel iets voor jou. Een broek en blazer in vrolijke kleur is enorm stijlvol voor een bruiloft. Het zit comfortabel en ziet er stijlvol uit.

Accessoires

Vergeet niet om je outfit te complementeren met de juiste accessoires. Een mooie clutch, subtiele sieraden en een paar stijlvolle hakken kunnen je look helemaal afmaken.

Bij Roosfleurig kan je terecht voor persoonlijk advies in de winkel of shop online jouw favoriete outfit.