Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Wasvoorschriften kleding

Het is belangrijk om de wasvoorschriften van kleding te volgen om ervoor te zorgen dat de kleding in goede staat blijft en niet krimpt, verkleurt of beschadigd raakt in de was. Over het algemeen worden de wasvoorschriften op het label aan de binnenkant van de kleding vermeld, maar hier zijn enkele algemene richtlijnen:

  1. Controleer het label: Voordat je de kleding wast, controleer je best het label op de wasinstructies. Het label bevat meestal symbolen die aangeven hoe de kleding gewassen, gedroogd en gestreken moet worden.
  2. Sorteer op kleur: Sorteer de kleding op kleur om te voorkomen dat kleuren door elkaar lopen. Was donkere kleuren samen en was lichte kleuren samen.
  3. Gebruik de juiste temperatuur: Was de kleding op de juiste temperatuur om te voorkomen dat het krimpt of beschadigd raakt. Controleer het label om te zien welke temperatuur wordt aanbevolen.
  4. Gebruik de juiste wascyclus: Sommige stoffen vereisen speciale wascycli, zoals delicate was of handwas. Zorg ervoor dat je de juiste wascyclus kiest voor de kleding die je wast.
  5. Gebruik het juiste wasmiddel: Gebruik het juiste type wasmiddel voor de kleding die je wast, zoals vloeibaar wasmiddel of poeder. Gebruik ook de juiste hoeveelheid wasmiddel om overmatige zeepresten te voorkomen.
  6. Hang de kleding op om te drogen: Als je de kleding ophangt om te drogen, voorkom je dat het krimpt of beschadigd raakt in de droger.

Door deze eenvoudige richtlijnen te volgen, kan je langer genieten van jouw Roosfleurig kleding.